Yleistä

Lue ja tarkista seuraavat ehdot huolellisesti ennen kuin käytät tätä sivustoa. Käyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy, sulje ja jätä tiedot tähän. 

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Näin ollen sinun tulisi aina tarkistaa tämä sivu ennen tämän Web-sivuston ja tai palveluja, jotta voidaan varmistaa, että ymmärrät ehdot, joihin sinulle sallitaan pääsy.

Käyttämällä Sivustoamme


Kun käytät tätä Web-sivustoa on kielletty muutto, jakelu-, siirto-, toisto-, julkaisu-, lisensointi, siirto tai myydä mitään tietoa, tuotteita tai palveluita, jotka ovat saatavissa tai katseltavissa tällä sivustolla. Voit kuitenkin näyttää, ladata tai tulostaa paperiversioita kaikista tämän sivuston aineistosta omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, kunhan et muokkaa sisältöä tai poista tekijänoikeus-, tavaramerkki tai muita yrityksen ilmoituksia. Kaikki muut käyttötiedot tällä sivustolla on kielletty ilman kirjallista suostumusta.


Tiedon käyttö
 

Tiedot tästä Web-sivusto ei ole tarkoitettu käytettäväksi diagnosoidaksesi mitään sairauksista tai taudeista. Konsultoi aina lääkäriltä suoraan kaikista terveysongelmista, taudeista tai sairauksia ja ennen uusien lääkkeiden tai muuttamatta lääkeannosta, jota käytät parhaillaan. Ole aina huolellinen lääkityjsen kanssa. 

Me pidätämme oikeuden korjata epätarkkuuksia tai painovirheitä julkaistavista tiedoista tällä Web-sivustolla ja emme ole vastuussa tällaisista virheistä. Tietoja voidaan muuttaa tai päivittää ilman ennakkoilmoitusta ja hinnat sekä saatavuus tavaroista ja palveluista voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.


Tekijänoikeudet 
 

Omistamme omat tekijänoikeudet kaikkiin materiaaleihin, jotka ovat tällä sivustolla. Sinulla on oikeus tallentaa, ladata ja käyttää sivuston materiaalia omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja tutkimustarkoituksiin. Sitoudut olemaan julkaisematta, jakamatta tai muuten olemaan antamatta tätä aineistoa jollekin toiselle osapuolelle tai tee samoja saataville millä tahansa omalle tai toiselle osapuolen sivustolle, verkkopalvelulle tai ilmoitustaululle tai tee samanlaista saataville paperiversiona tai muuta ohjelmistoa ilman meidän kirjallista suostumusta.

Web-sivuston saatavuus

Web-sivuston aineisto on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöiden tuotteiden ja palveluiden tiedusteluun. Jos et ole menossa Web-sivustolle näissä aikeissa, et voi käyttää Web-sivustoa. Olemme yleisesti käyttäjien saatavilla 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa.

Yksityisyyden suoja

Rekisteröitymällä sivustollemme ja kirjoittamalla henkilötietoja hyväksyt tämän yksityisyyttä koskevan sopimuksen ja sallit meidän kerätä ja tallentaa tällaisia tietoja. Takaamme, että käytämme yksityisiä tietoja tilauksen toimituksessa.

Ennen tilaushakemustamme, sivustomme kautta voit vahvistaa, että olet 18-vuotias tai yli, olet täysin vastuussa tämän sivuston käyttämisestä, mukaan lukien kaikki rahoituskulut; lupaat tarjota todellista ja ajantasaista tietoa itsestäsi.


Turvallisuuspolitiikka
 

Ymmärrämme kuinka tärkeitä arkaluontoiset tiedot ovat, ja käytämme suojattuja palvelimia suojaamaan kaikkia henkilökohtaisia tietoja.

Ostoprosessi käyttää alan standardin mukaista SSL-salausta, joka takaa yksityisyyden ja turvallisuuden kaikki vaatimukset.

Toimitus Ehdot

Tarjoamme nopeaa, luotettavaa ja hienovaraista jakelupalvelua asiakkaidemme määrittelemiin maihin.Tilaukset toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa.

EMS toimitus (Express online-seuranta)

Niille, jotka haluavat nopeampaa palvelua voimme tarjota EMS toimituksen. Se kestää yleensä 5-9 päivää siitä päivästä, että tilaus on lähetetty, ja se lähetetään pikakuljetus. Huomaa palautusoikeus on 14 päivää. Seurantakoodi annetaan kaikille ennen tilauksen lähettämistä.

Standardi (Rekisteröity toimitus lentopostissa)

Toimitus kestää normaalisti 14-21 päivää siitä päivästä, kun tilaus on lähetetty. Huomaa, että palautusoikeus on tässä 30 päivää.Tilaukset lähetetään hienovaraisesti edellä kuvatulla tavalla, ja jätetään postilaatikkoon. Tässä toiminnossa lähetystä ei voi seurata.

Kaikki viikonlopputilaukset käsitellää maanantaina. Sinulle ilmoitetaan automaattisesti sähköpostitse kun tilauksesi on hyväksytty ja lähetetty.

Mitään tilauksia ei käsitellä lauantaina tai sunnuntaina. Anna meille 2 työpäivää käsittelyyn ennen kuin tilauksesi on hyväksytty.
Suuret tilaukset (enemmän kuin 120 pilleriä) lähetetään 2 eri lähetyksessä eivätkä saavu samana päivänä. Yleis- ja merkkituotteet lähetetään erikseen, eivätkä myöskään saavu samana päivänä.

Laatutakuu

Takaamme korkeimman laadun Kaikista lääkkeistä, mitä ostat ja ne tulevat alkuperäisessä pakkauksessa. Jos ostat yleislääkkeen ole varma että vaikuttava aine on sama ja siinä on samanlaiset vaikutukset kuin alkuperäisissäkin. Keskustele lääkärisi kanssa lääkkeiden ostosta. Voit aina ottaa meihin yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä yksityiskohdista.

Toimitustakuu

Takaamme uudelleen lähettää tilauksesi ilman maksua, mikäli tilauksesi saapuu vahingoittuneena tai jotain puuttuu. Ole yhteydessä, niin voimme lähettää tilauksen uudelleen. Se on vain yksi keino, millä takaamme täyden tehokkaan palvelun.

Tilauksen tila takuu

Takaamme, että asiakkaamme voivat hallita tiliänsä ja tarkistaa tilauksia reaaliaikaisesti. Olemme tavoitettavissa 7 päivää viikossa, 24 tuntia päivässä puhelimitse, keskustelussa ja palautetukijärjestelmässä. Olemme vastataksemme kysymyksiinne ja takaamme, että saat vastauksen välittömästi.

Tilauksen peruutus

Voit perua tilauksesi 24 tunnin sisällä tilauksesta jos sitä ei ole vielä lähetetty. Käytä palautetukijärjestelmäämme, keskustelua tai puhelinta ja joku edustajistamme on yhteydessä sinuun pian.

Hyvitys ja palautusoikeus

Varmista, että ilmoitit voimassaolevan toimitusosoitten, koska mikä vain virhe saattaa aiheuttaa ei halutun tuotteen tilauksen. Suosittelemme tarkistamaan useampaan kertaa ennen tilauksen lähetystä. Jos huomaat osoitteen olevan väärin, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian korjataksemme virheen. Jos et saanut tilausta ilmoittamaasi väärään osoitteeseen, emme hyvitä tätä. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseemme, annamme palautusosoitteen jonne voit lähettää paketin 30 päivässä. Kun olemme saaneet paketin, aloitamme hyvityksen käsittelyn.

Takaisinperintä politiikka

Huomaa, että takaisinperinnät eivt ole tervetulleita ja kaikki riidat voidaan yleensä selvittää lipulla tai puhelimitse. Siinä tapauksessa jos takaisinmaksu suurenee sinun johdostasi, sinulta kielletään uudelleentilaukset kuin myös kaikilta apteekkialan yrityksiltä, joten tilaukset heidänkin sivustoilta on suljettu sinulta.